Suunnittelukokous Kuopiossa!

Kuopiossa suunnittelukokous Tänään klo 18 alkaen osoitteessa Haapaniemenkatu 8 A 48.

Mainokset

Avainsanat: , ,

One response to “Suunnittelukokous Kuopiossa!”

 1. Heidi Komulainen says :

  Kuopion tapahtuman osalta levitykseen >

  TIEDOTE
  Vapaa julkaistavaksi heti

  Tyytymättömien torikokous Kuopiossa 15.10 – Torila tavataan!

  Kuopiossa järjestetään lokakuun 15. päivänä Tyytymättömien torikokous -tapahtuma. Vastaavia tapahtumia on suunnitteilla myös Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Kyseessä on espanjalaisen Democracia real YA! -liikkeen alullepanema rauhanomainen protesti. Samana päivänä kaikkialla maailmassa kansalaiset lähtevät kaduille ilmaistaakseen suuttumuksensa sille, miten poliitikkojen ja suuryhtiöiden liitto tuhoaa kansalaisten oikeuksia.

  Kuopiossa tyytymättömien torikokous järjestetään kaupungintalon edustalla 15.10 klo 12-14. Tilaisuus on kaikille avoin. Tapahtuman avaa jalkapallovalmentaja, lähihoitaja ja kansalaisaktiivi Atik Ismail. Kuka tahansa voi käydä ilmaisemassa max. 5 minuutin puheessa tyytymättömyytensä ja vaatimuksensa julki. Mukanaan voi tuoda myös banderolleja. Tapahtuman järjestävät yksittäiset kansalaisaktiivit. Illalla tapahtumaa tukevat Resistori-klubilla punk-bändit All Over Maniacs ja Kooma.

  Finanssimahdin painostuksen alaiset poliittiset johtajamme toimivat vain harvojen eduksi välittämättä siitä, mikä on tuon toiminnan hinta yhteiskunnan, inhimilllisyyden tai ympäristön kannalta. Edistämällä rahanhimoisia sotia ja köyhdyttämällä kokonaisia kansakuntia johtava eliitti ryöväävä meiltä oikeutemme vapaaseen ja oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan. Tästä syystä kutsumme Sinuakin osallistumaan tähän rauhanomaiseen protestiin.

  Lisätiedot:

  https://torillatavataan.wordpress.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: