Suunnittelukokous Helsingissä 6.10!

Helsingissä on torikokouksen seuraava suunnittelukokous torstaina 6.10. klo 17. Paikka ei ole vielä varmistunut, mutta se on jossain Hakaniemen liepeillä luultavimminkin.

Narinkkatorin ohjelma 15.10. alkaa muotoutua:

 • Tavoitteenamme on järjestää avoin paneelikeskustelu, johon kuka tahansa saa osallistua. Aiheet päättää keskustelijat itse, ja aihe voi muuttuakin keskustelun myötä. Jos haluat osallistua, tule paikalle!
 • Lisäksi paikalle tuodaan toritelttoja, joissa voi järjestää kaikenlaista toimintaa. Jos sinulla on teltta saatavilla, tai haluaisit järjestää jotain, mutta et omista telttaa, ota yhteyttä telttavastaaviin: Toivo Koivisto, 044 331 22 26 tai Heikki Ketoharju, 050 9 189 139. Ideoita voi esittää ja niistä voi keskustella myös näillä sivuilla, Twitterissä tai Facebookissa.
 • Paikalle on tulossa taideohjelmaakin. Pari bändiä on ilmoittautunut ja ainakin yksi runonlausuja. Mikäli sinulla on poikkitaiteellisia ideoita, tai vaikka sirkusohjelmanumeroita, kerro ihmeessä meille! Telttavastaaviin voi ottaa yhteyttä näissäkin asioissa.
 • Helsingin työttömät ovat luvanneet tuoda paikalle soppatykin ja vissiin kahviakin on tarjolla, ettei tarvitse nälissään olla.
 • Järjestysmiehiä tarvittaisiin. Jos on järkkärikortillisia tuttuja, kertokaa niistä.
 • Paikalle suunnitellaan livestreamia Barcelonasta ja mahdollisesti myös streamia ulospäin. Mikäli tällaiseen löytyy kiinnostusta, ilmoittaudu meille vaikkapa tämän artikkelin kommenteissa!
Mainokset

Avainsanat: , , ,

4 responses to “Suunnittelukokous Helsingissä 6.10!”

 1. Pekka Lundgren says :

  Turussa suunnitelmat etenevät.Kauppa torilla tavataan 8.10 alkaen jakamalla flayereita ja ilmapalloja ja kutsumalla ihmisiä 15.10 suurmielen osoitukseen Torilla. Alkamisaika päätetään seuraavassa suunnitelukokouksessa 3.10 klo 16,30 ravintola Koulun Historian luokassa. Wanha suurtori on varattu telttakylää varten,jonne siirrytään jos kauppatorilta loppuu tila.Toimintaa jatketaan 17.10 asunnottomien yön tunnelmissa.

 2. JP Väisänen says :

  Taiteilijoiden rauhanjärjestö PAND kyllästynyt leikkauspolitiikkaan!

  15.10 PAND antaa sakset ihmisten käteen ja kutsuu kaikki nykymenoon kyllästyneet leikkaamaan ihan jotain muuta.

  Taiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden rauhanjärjestö tarjoaa erilaista materiaalia, johon kulttuurisaksia voi vaihtoehtoisesti käyttää. Teetkö oman postmodernin nykytaideteoksesi, leikkaatko ystäväsi silhuetin muistoksi vai keräätkö sanomalehdistä voimasanat torilla tehtävään isoon tyytymättömien kollaasiin?

  15.10.2011 kello 12.00 Narinkkatorilla tavataan

  PANDin kulttuurisakset leikkauspolitiikkaa vastaan – tiimi 050 5738598

 3. JP Väisänen says :

  PANDin kulttuurisakset leikkauspolitiikkaa vastaan -tiimin 15.10-päivän suunnittelupalaveri Eeva-Helena Inomaan putiikissa Numptyssä lauantaina 8.10 kello 18.00 osoitteessa Merimiehenkatu 29 – suunnittelupalaveri on kaikille avoin – suunnitellaan kulttuurisaksien leikkauspolitiikan vastaista toimintaa 15.10 Narinkkatorille – tervetuloa! Lisätietoja mm. 050 555 4392 (EHI) ja 050 5738598 (JP)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: