Kuopion torikokouksen tiedote

TIEDOTE
Vapaa julkaistavaksi heti

Tyytymättömien torikokous Kuopiossa 15.10 – Torilla tavataan!

Kuopiossa järjestetään lokakuun 15. päivänä Tyytymättömien torikokous -tapahtuma. Vastaavia tapahtumia on suunnitteilla myös Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Kyseessä on espanjalaisen Democracia real YA! -liikkeen alullepanema rauhanomainen protesti. Samana päivänä kaikkialla maailmassa kansalaiset lähtevät kaduille ilmaistaakseen suuttumuksensa sille, miten poliitikkojen ja suuryhtiöiden liitto tuhoaa kansalaisten oikeuksia.

Kuopiossa tyytymättömien torikokous järjestetään kaupungintalon edustalla 15.10. klo 12-14. Tilaisuus on kaikille avoin. Tapahtuman avaa jalkapallovalmentaja, lähihoitaja ja kansalaisaktiivi Atik Ismail. Kuka tahansa voi käydä ilmaisemassa max. 5 minuutin puheessa tyytymättömyytensä ja vaatimuksensa julki. Mukanaan voi tuoda myös banderolleja. Tapahtuman järjestävät yksittäiset kansalaisaktiivit. Illalla tapahtumaa tukevat Resistori-klubilla punk-bändit All Over Maniacs ja Kooma.

Finanssimahdin painostuksen alaiset poliittiset johtajamme toimivat vain harvojen eduksi välittämättä siitä, mikä on tuon toiminnan hinta yhteiskunnan, inhimilllisyyden tai ympäristön kannalta. Edistämällä rahanhimoisia sotia ja köyhdyttämällä kokonaisia kansakuntia johtava eliitti ryöväävä meiltä oikeutemme vapaaseen ja oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan. Tästä syystä kutsumme Sinuakin osallistumaan tähän rauhanomaiseen protestiin.

Lisätiedot:

https://torillatavataan.wordpress.com/

Mainokset

4 responses to “Kuopion torikokouksen tiedote”

 1. Kirsti Era says :

  Hyvä tiedote!

 2. Aki says :

  Minne voin lähettää julkaistavaa materiaalia? Laitoin eilen viestiä torikokous>a<gmail.com'iin mutten ole saanut vastausta. Kirjoittelin tuota alkuperäistä manifestia vähän "suomalaisemmaksi", ohessa linkki kiinnostuneille.

  http://stuff.samassaveneessa.info/docs/Manifesti_2011lokakuu.pdf

  • Heikki says :

   Juurikin tänne artikkelien kommentteihin kannattaa laittaa. Gmailia kyllä luetaan, mutta välttämättä ihan heti ei ehditä mitään tekemään. Näille sivuille saa päivitysoikeuksia muutkin, kunhan asia siellä paikallisesti vaan on yhdessä hyväksytty ja kunhan vaan osaa käyttää WordPress-softaa, eikä sotke joka paikkaa.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Kuopion torikokouksen tiedote | 15M Suomi | Scoop.it - 29.9.2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: