Turussa jatkuu huomenna!

Viimeisten tietojemme mukaan muutamankymmenen valtaajan joukko on jäänyt Turun Kauppatorille yöksi. Muutamat valtaajat lähtivät hakemaan telttoja ja makuupusseja kotoa. Huomenna sunnuntaina kokous jatkuu klo 12 alkaen, kaikki paikalle!

Päivän mittaan torilla kävi satoja ihmisiä, parhaimmillaan osallistui 500 ihmistä yhtä aikaa. Mikä parasta, kansa edusti itse itseään ja otti puheenvuoroja (yksi kansanedustajakin oli päästetty näön vuoksi mukaan). Terveisiä tuli myös Espanjalaiselta ja Israelilaiselta demokratia-aktivistilta, jotka olivat saapuneet paikalle.

Turkulaisilla on avoin lupa jäädä torille niin pitkäksi aikaa kun asiaa riittää. Kokoontujat ovat jo sopineet osallistuvansa maanantaina asunnottomien yöhön ja jatkavansa siitä toimintaa YK-päivän 24.10. rauhanmarssiin Liljan patsaalta Kauppatorille. Välissä pidetään Panimoravintola Koulussa palaveria ensi viikolla joko tiistaina tai keskiviikkona sen mukaan, miten siellä on tilaa.

Puheenvuoroissaan ihmiset vaativat ,että hallitus pannaaan nyt sellaisen puun ja kuoren väliin ,että Suomen on muutettava poliitiikan suuntaa. Sen puolesta olemme nyt aloittaneet perusoikeuksiemme puolustamisen. Solidaarisuus torilla oli käsin kosketeltavaa.

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: