Turun leiri aiotaan häätää!

Turkulaiset saivat äsken kaupungilta ilmoituksen, että sähkön tulo katkaistaan ja leirin on lähdettävä. Juuri näillä hetkillä onkin kauppatorilla alkanut keskustelu siitä, mitä seuraavaksi tehdään.

Leiriytyjät eivät ole halukkaita lähtemään Kauppatorilta mihinkään, ja heidän viestinsä tuntuukin olevan, että periksi ei anneta! Kaikki tuki heidän kamppailulleen on nyt varmasti tervetullutta. Mikäli sinä pystyt osallistumaan, mene kiireimmän kaupalla paikalle!

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , ,

10 responses to “Turun leiri aiotaan häätää!”

 1. kaija kiessling says :

  UUSIN TILANNE:
  Klo 11 on poliisille jätetty uusi ilmoitus ilman mitään ongelmia; pyytävät vaan pitämään ympäristön siistinä (johon koko ajan on panostettukin) ja sopimaan palolaiotoksen kanssa kaminan käytöstä. Sen sijaan ’torimme omistaja’, kaupunkimme kiinteistölaitos maanomistajan oikeuteen vedoten haluaa häätää telttayhteisön – yksi puolijoukkueteltta ja toisena suurehko perheteltta varastotilana. Kyse torin kulmasta, jossa ei koskaan kaupallista maksullista toimintaa, vaan varattu ’ei kaupalliselle toiminnalle’.

  Tilanne siis edelleen kiinteistölaitoksen suuntaan auki, poliisi hyväksyy leirimme.

 2. kaija kiessling says :

  Turussa ohikulkijat osoittavat myöytätuntonsa ja kannustavat jatkamaan…tai ainakin kaikki he, joilla aikaa ja jotka pysähtyvät juttelemaan …….
  Aiheesta ja teemasta keskustelu edelleen oleellisin osa toimintaa!

 3. Peemies says :

  Helsingistä tukea kavereille.. Peräst tullaan..

 4. S. P. Kähmi says :

  2 minuuttia sitten: ”Sähköt on katkaistu, mutta aggrekaattia ollaan hankkimassa. Poliisi ei aio toistaiseksi puuttua asiaan. Hanttiin pannaan…”

 5. hashishi says :

  Turun Valtaajilla on aggregaatti, snadisti paskana muttei katastrofaalisesti. Kyselkääpä heiltä, varmasti lainaavat mielellään.

 6. Jouko Kämäräinen says :

  Eliitti tekee meille palveluksen käyttäytymällä kuin omistaisi (oikeat) tavat toimia. Täällä Helsingissäkin on kohta leiri pystyssä – komeasti kansallisten propagandalinnakkeiden, Sanomatalon ja Musiikkitalon, välissä.

  Kun leiri saadaan pystyyn, sieltä ei lähdetä millään mahtikäskyllä!

  Voimia!! Yritetään muistaa, että järjestelmän orjat ovat ehdollistuneet kuuntelemaan pääasiassa eliitin ääntä. Kestää jonkin aikaa tottua kuulemaan ihan uusia taajuuksia.

 7. Eira Kejonen says :

  Turun leiri purettiin aamulla virkavallan kehotuksesta. Paikalle oli tilattu kuorma-auto, jonka lavalle tarvikkeet heitettiin. Tällä hetkellä paikalla on vain mielenosoittajat, mutta ei telttaa. Vein lämpimiä ”sissi”-vaatteita yön yli viipyville. Periksi ei anneta eikä taivuta kaupungin virkamiesten mielivallan edessä. Perustuslaki takaa kansalaiselle vapaan mielipiteen ilmaisun. Sitä ei voi edes maan tai kiinteistön omistaja kumota.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: