Helsingissä tapahtumasunnuntai!

Tulevana sunnuntaina, eli 30. päivä pidetään Helsingin leirissä tapahtumasunnuntai. Pitkin päivää on kirpputori, luentoja, vapaa sana ja muuta! Kaikki lämpimästi tervetuloa – ohjelma löytyy tästä alta. Asiasta on tehty myös FB-event, joten jakakaa ihmeessä kavereillenne!

Ohjelma:

Koko päivän Torikokouksen kirpputori. Tule tekemään löytöjä Ihmisten torille! Kirpputori on pystyssä päivän mittaan. Olet myös itse tervetullut hankkiutumaan eroon vanhoista tavaroistasi!

12.00 – Brunssi nyyttäriperiaatteella

Viime sunnuntain avajaisten onnistunut nyyttäribrunssi järjestetään taas. Tule keskustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia herkuttelun lomassa!

13.00 – Mikael Kallavuo: Uusmedia ja demokratian aallot.

(luento)
Kun demokratian idea Kreikassa keksittiin, saattoivat vapaat kansalaiset keskustella yhteisessä torikokouksessa. Nykyään yhteiskunnan torina on media, jonka omistajuus muokkaa demokratian valtaa. Globaali valtausliike on jo hyödyntänyt sosiaalista mediaa ja voi seuraavaksi kehittää osuuskunnallisia verkostomedioita, jotka uudistavat yhteiskunnallista keskustelua ja vallankäyttöä.

15.00 – Marissa Varmavuori: Yli kymmenen vuotta taistelua kohti oikeudenmukaisempaa ja tasapuolisempaa globalisaatiota

(luento)
Mitä kuuluu Attacin tavoitteille vuonna 2011 ja millaisia esityksiä järjestöllä on kansainvälisen talouskriisin ratkaisuksi?

Kansainvälinen talouskriisi on osoittanut Attacin varoitukset maailmantalouden epävakaista ja eriarvoisuutta uusintavista rakenteista todeksi. Attacin yli kymmenen vuoden ajan esittämä kritiikki globaalia talousjärjestelmää kohtaan on tullut – jälleen kerran – hyvin ajankohtaiseksi, kuten myös Attacin esittämät keinot oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailmantalouden saavuttamiseksi. Miten Attacin ajamat tavoitteet ovat vuosien saatossa edenneet ja minkä verran järjestön kampanjateemat ovat täydentyneet? Millainen on Attacin analyysi yhä pahenevasta ja pitkittyvästä talouskriisistä ja millaisia esityksiä järjestöllä on sen ratkaisuksi?

18.00 – Leirin yleiskokous

Vapaata keskustelua ja yhdessäoloa.

21.00 Tulishow!

Tulenpyörittäjät ovat jo esiintyneet useina iltoina Torikokouksen lomassa. Sunnuntain tapahtumapäivän päättääkin yhden tulenpyörittäjän show, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: