Leiripäivitys

Helsingin leirissä on taas käynyt paljon ihmisiä, olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja tsemppausta. Lahjoituksina on tullut ainakin termari ja valtavasti glögiä.

Illan yleiskokouksessa oli väkeä parisenkymmentä, ja aika monta uutta kasvoa. Toivottavasti nähdään jatkossakin! Huomenna on leirissä tapahtumapäivä, joka pitää sisällään pari luentoa, tärkeän yleiskokouksen ja myös tulishown! Huomisen kokouksen aiheina on ainakin ehdotus tukiyhdistyksen perustamisesta ja aloite Narinkkatorin tapaisen uuden tapahtuman järjestämisestä.

Ohessa tämäniltaisen kokouksen päätökset:

Yleiskokous 29.10.2011 klo 18.45

KESKUSTELTIIN leirillä päiväsaikaan käyvästä porukasta. Nousi esiin, että paikalla pyörii mielenterveysongelmaisia ihmisiä, jotka välillä hieman häiritsevät leirin toimintaa. Mutta mistä alkaa häiritsevä käyttäytyminen?

PÄÄTETTIIN että leirillä olijoilla on oikeus päättää keskenään sellaisen henkilön poistamisesta, joka käyttäytyy häiritsevästi tai aggressiivisesti, tai saa koko leirin osallitujajoukon pelon valtaan.

Raha ja talous -työryhmän esitys

KESKUSTELTIIN esityksestä, ja esitettiin näkökanta, että peruskirja pitäisi muotoilla ensiksi, ja sen jälkeen vasta luoda muita työryhmäesityksiä. Keskustelu siirtyi siihen, miten luonnokset laitetaan näkyville verkkoon.

PÄÄTETTIIN, että työryhmän esitys laitetaan torikokous-tiedotuslistalle kommentoitavaksi kuten peruskirjakin. Esityksestä päätetään keskiviikon yleiskokouksessa.

PÄÄTETTIIN että jatkossa työryhmien esitykset tuodaan yleiskokouksiin, jonka jälkeen ne ovat nähtävillä leirin ilmoitustaululla ja torikokous-ilmoitus -sähköpostilistalla neljän päivän ajan. Tämän jälkeen ne tuodaan äänestykseen neljännen päivän iltana pidettävässä yleiskokouksessa.

KESKUSTELTIIN jonkinlaisen uuden Narinkkatorin tyylisen tapahtuman järjestämisestä. Esillä oli kaksi päivämäärää: 11.11.11. ja 29.11.2011. Suunniteltiin musiikkia, tanssia, bileitä, avointa mikrofonia, ynnä muuta.

PÄÄTETTIIN, että Heikki Ketoharju ottaa tarkemmin selvää noiden päivien sisällöstä ja asiasta keskustellaan lisää Sunnuntain yleiskokouksessa.

PÄÄTETTIIN, että Veera Aaltonen kysyy Rubya aikapankista briiffaamaan lyhyesti yleiskokoukselle aikapankkitoiminnan luonnetta. Ruby tulee niin pian kuin pääsee, eli jo sunnuntaina, mikäli sopii, tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

PÄÄTETTIIN, että Antti Jauhiainen tulee tiistaina (mieluiten klo 16 alkaen) kertomaan Pareconista, eli osallisuustaloudesta. Veera Aaltonen kysyy aikataulut, mutta ne eivät saa mennä yleikokouksen päälle.

Rahatilanne: ollaan plussan puolella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: