Tiistain leiripäivitys

Tiistai-päivä Ihmisten torilla oli arkipäiväksi oikein aktiivinen. Ihmisiä kävi paljon ja muutamia uusia aktiiveja liittyi jälleen joukkoon. Iltapäivällä torilla kuultiin osallisuustaloutta käsittelevä luento, jota pystyivät seuraamaan internetin kautta myös ne, jotka eivät päässeet paikan päälle.

Illan yleiskokous oli historiallisen lyhyt, vain 1h 10 minuuttia. Lyhyt kesto ei kuitenkaan johtunut siitä, että kokouksen asialista olisi ollut erityisen lyhyt vaan ehkä paremminkin siitä, että ihmiset ovat jo sangen hyvin sisäistäneet kokouskäytännöt konsensusmenettelyineen. Kokouksessa pohdittiin Facebook-viestinnän kehittämistä niin, että eri ryhmille ja sivuille tulisi selkeämmät funktiot. Lisäksi keskusteltiin periaateohjelman/julistuksen tekemisestä, sekä suunniteltiin tulevia tempauksia.

Illalla osa torikokouksen osallistujista kävi vielä katsomassa Barcelonan 15M-liikkeestä kertovan dokumenttielokuvan ”Gritos en el cielo – Huutoja taivaalla” kutsuensi-iltanäytöksessä Andorrassa. Elokuva herätti katsojissaan innostusta ja uusia ideoita Helsingin torikokouksen kehittämiseen. Kiitos Lumination Docsille erinomaisesta dokumentista!

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: