Wall Streetin valtaajien puolesta!

Joukko Helsingin torikokouksen osallistujia aikoo torstaina aamulla marssia klo 10 yhdysvaltain suurlähetystön eteen osoittamaan mieltään protestiksi Wall Stretin mielenosoittajien tiistaina saamaa häätöä kohtaan. Torstai on New Yorkissa myös suuri mielenosoituspäivä, jolloin mielenosoittajat ovat uhanneet tukkia Wall Streetin. Helsingin torikokouksessa tällaista ei tietenkään niellä ilman vastalauseita:

Me, joukko Helsingin Ihmisten torilla mieltään osoittavia ihmisiä päätimme lähteä protestoimaan Yhdysvaltain suurlähetystön eteen torstaina kymmeneltä aamulla vastalauseena New Yorkissa tiistaina tapahtuneelle Wall Street -mielenosoittajien häädölle.

Mielenosoittajat saivat palata puistoon, mutta makuupussit ja teltat ovat tästä eteenpäin tuomarin päätöksellä kiellettyjä. Tämä on epäreilua, sillä mielenosoittajilta on nyt viety protestoinnin välineet. Me täällä Suomessa tiedämme kyllä miltä tuntuu värjötellä kylmässä, ja toivomme siksi New Yorkin mielenosoittajille voimia ja jaksamista. Ei anneta periksi!

Tänään torstaina New Yorkin protestoijat aikovat tukkia Wall Streetin. Me annamme sille täyden tukemme, ja rohkaisemme jokaista New Yorkilasta saapumaan paikalle noihin mielenosoituksiin. Torilla tavataan!

Mielenosoitus Yhdysvaltain suurlähetystön edessä (Itäinen Puistotie 14 B) torstaina klo 10. Lähtö Ihmisten torilta klo 9.30.

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: