Turkulaiset siirtyivät Varvintorille

Eilen, vain muutama tunti mielenosoituksen jatkumisesta kertovan uutisen jälkeen, Turun kaupunki hääti mielenosoittajat pois Vähätorilta. Selvää syytä häätöön eivät mielenosoittajat saaneet, mutta teltta piti kuitenkin purkaa. Leiri päätettiin siirtää Varvintorille.

Kaupungin kiinteistölaitoksen johtaja Jouko Turto kertoo Turun Sanomien lauantaisessa artikkelissa, että teltan siirron syynä olivat savuhaitat, ja alueen asukkailta tulleet valitukset.

Turun kokoustajat eivät ole järin tyytyväisiä siirtoon, koska se tapahtui niin lyhyellä varoitusajalla. Uusi sijainti Varvintorilla on myös herättänyt tyytymättömyyttä mielenosoittajien joukossa. Lisäongelmia aiheuttaa illalla Varvintorilla järjestettävä Turun kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyvä nosturitaideteoksen paljastamistilaisuus, jonka tiellä tuoreeltaan pystytetty teltta on.

Turkulaisten tarkoituksena on ilmeisesti siirtää teltta uuteen sijaintiin, taas kerran.

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , ,

3 responses to “Turkulaiset siirtyivät Varvintorille”

 1. kk says :

  hei kaikille,
  Jos paikalle kolo 13 tuli joku ’neuvottelemaan’ ja edustamaan kaupunkia, on vain todettava, että kaupungin kokoomusjohtoinen politiikka on ajamssa nurkkaan koko toilrillikkeen.
  – Siis jatkaa siihen mihin se alunperin pyrkikin!
  On kai muistettava, ettei yhteiskunnallinen muutos voi lähteä näin….ei se mennyt arabimaissakaan neuvottlemalla – eikä mene USA:ssakaan.

  Jos todella halutaan parempaa demokratiaa, on kuultava kaupunkilaisia – siis myös torikokokuksen ihmisiä, eikä tultava ohjaamaan yhä kauemmas.
  HYvä paikka keskellä kaupunkia oli Tuomiokirkkopuisto – paljon ihmisiä liikkuu ja silti rauhallista – eikä savut häiritse!
  Seuraavaa paikkaa kaupuni ehdottaa varmaan Vasaramäessä hautausmaan portin liepeille, jossa ei häitritse ketään…….asutaanhan Varvintorin nurkillakin ihan lähellä!

  Ja näin toriliike saadaan piiloon, POIS SILMISTÄ, POIS MIELESTÄ!!!!
  Se on turun poliittisen eliitin tavoite!

  Surullista demokratiaoikeutta Turussa – aivan kuten viikolla uutisoitu 600 pienipalkkaisen palkan pudottaminen jopa 300 eurolla – yksipuolisesti ilmoittaen.
  Miksi Turussa menee asiat näin? SItä Toriliikkeenkin kannattaa pohtia asiaa tarkaan! Demokratiakehitystä ja sen tukahduttamisyritystä.

 2. kk says :

  kaikki lyöntivirheet tässä joulukuun hämärässä saat bonuksina – äskeinen juttu varmaan tuli kumminkin ymmärretyksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: