Kriittinen verkosto kokoontuu sunnuntaina!

Hyvä ystävä!

Kriittisen toimijaverkoston II tapaaminen järjestetään Kupolissa Helsingin Mannerheimintiellä (5 B, 7. krs.) sunnuntaina 8.1.2012 klo 14.00 – 20.00. Keskustelu jatkuu koko päivän, mukaan voit tulla milloin vain.

Verkoston keskeinen ajatus on kanavoida kansalaisten tyytymättömyys todelliseksi muutosvoimaksi – löytää aivan uusia yhteiskunnallisen osallistumisen tapoja ja keinoja, ohittaa hierarkiat ja mennä suoraan sisältöihin luomalla toimintaa toimimalla!

Puhumme toisessa kokouksessa siitä, mikä on verkoston muoto ja ajatusmalli, joka arvostaa eri kriittisten tekijöiden eroavaisuuksia ja samalla onnistuu luomaan yhteisön joka vahvistaa mukana olevia tekijöitä. Myös verkoston nimi tulisi keksiä ja päättää.

Joulukuun kokouksessa myös totesimme, että tyytymättömyyden kanavoituminen edellyttää kansalaiskeskustelun mahdollistavia tiloja. Puhumme kokouksessa tilojen hankkimisesta.

Jos haluat tutustua verkostoon lähemmin, mene osoitteeseen https://n-1.cc/, kirjaudu sisään, etsi ryhmä nimeltä Kriittinen Verkosto, liity ja osallistu ilman estoja!

Vaikka et olisi minkään ryhmän jäsen, mutta olet kyllästynyt yhteiskuntamme vaihtoehdottomuuteen, tervetuloa Kupoliin!

Järjestää:  Kriittisen toimijaverkoston työryhmä ja Torikokous – Occupy Helsinki yhteistyössä Helsingin yliopiston Attacin kanssa.

Kriittisen verkoston kokous Kupolissa Helsingin Mannerheimintiellä (5 B, 7. krs.) Sunnuntaina 8.1. klo 14.00 – 20.00. Keskustelu jatkuu koko päivän, mukaan voit tulla milloin vain! FB-event

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: