Avoin mikki Narinkkatorilla ensi lauantaina

Olemme pohtineet, kuinka Occupy Helsinkiin olisi entistä helpompi osallistua. Päätimme, että suositulla julkisella paikalla järjestettävä kaikille avoin puhetilaisuus yhdistettynä yleiskokoukseen on hyvä tapa tuoda esiin käytännössä toimintamme keskeisiä periaatteita avoimuudesta ja tasavertaisuudesta.

Occupy Helsinki –mielenosoitus järjestää Avoin mikki –tilaisuuden ensi lauantaina 14.1. Narinkkatorilla alkaen klo 12. Tilaisuudessa mikki on vapaa käytettäväksi kenelle tahansa, joka haluaa ilmaista mielipiteensä tai huolensa julkisesti. Yleisö voi osallistua aktiivisesti puheenvuoroihin ennalta sovituin käsimerkein, jotka opetetaan ja kerrataan tilaisuuden kuluessa. Esiinnousseita aiheita käydään läpi Avoimen mikin jälkeen läpi yleiskokouksessa, johon kaikki voivat osallistua.

Järjestämme myös avoimen talousfoorumin 25.1. klo 13.00 – 17.00 yhteistyössä SoL Finlandin ja Aalto kauppakorkeakoulun kanssa. Työnimenä on ”Kriisistä kriisiin – Yllättävistä yhteyksistä suunta kohti parempaa”.

Foorumissa on luvassa lyhyitä alustuksia talouden eri kriiseistä, keskusteluryhmiä ja yleisökeskustelua. Paikka ei ole vielä varmistunut, joten tiedotamme tarkemmin yksityiskohdista myöhemmin.

Lisää tietoa Occupy Helsinki -mielenosoituksesta & yhteystietoja:

Mielenosoituksen puhelinnumero: 046-5460570
Nettisivut: https://torillatavataan.wordpress.com/category/helsinki/
Facebook: http://www.facebook.com/torikokous
Twitter: http://twitter.com/torikokous
Sähköposti: torikokous [at] gmail.com

Tule mukaan rakentamaan demokraattisempaa ja vapaampaa vaihtoehtoa ahneuden ja itsekkyyden taloudelle. Valtauksia on jo kymmenissä maissa, sadoissa eri kaupungeissa. Tervetuloa Occupy Helsinkiin!

Avoin mikki Helsingissä Kampin Narinkkatorilla 14.1. klo 12 alkaen

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: