Tampereella 12M-suunnittelua 29.4.

12. TOUKOKUUTA ON SEURAAVA MAAILMANLAAJUINEN TOIMINTAPÄIVÄ! Tampereella liikehdintään osallistutaan leiriytymällä kaupungin sydämeen 12.5. alkaen vähintään viikoksi.

Toukokuun toimintaa suunnitellaan seuraavan kerran SUNNUNTAINA 29.4. klo 16.00 RAVINTOLA 931:SSÄ. Ravintola 931 sijaitsee Kehräsaaressa, elokuvateatteri Niagaran vieressä.

Kaikille avoimessa kokouksessa suunnitellaan ainakin – torilla toteutettavaa ohjelmaa ja toimintaa – ruokailun järjestämistä paikan päälle.

Tule mukaan suunnittelemaan, mitä tehdään, miten ja miksi! Jokainen on tervetullut mukaan, ja jokaisen pientäkin apua tarvitaan! ETENKIN RUOKAILUA JÄRJESTÄMÄÄN TARVITTAISIIN KIPEÄSTI LISÄÄ IHMISIÄ!

Tervetuloa!

Facebook-event

* * *

…niin mistä olikaan kyse?

Vuosi 2011 jäi historiaan Pohjois-Afrikan kansannousuista, Espanjan ja Kreikan demokratia-mielenosoituksista ja torivaltauksista (15M) sekä Yhdysvalloista maailmalle levinneestä Occupy-liikehdinnästä.

Lokakuussa liikehdinnän aallokko saapui myös Suomeen, kun 11 eri paikkakunnalla osallistuttiin Espanjan demokratialiikkeen koollekutsumaan maailmanlaajuiseen toimintapäivään (15O). Sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa kerääntyivät tuolloin toreille ja aukioille suunnittelemaan ja toteuttamaan tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, vastustamaan ja puolustamaan mitä moninaisimpia asioita ja kehittelemään yhdessä ratkaisuja koettuihin ongelmiin. Tuosta päivästä sai alkunsa myös mielenosoitus- ja valtausliikehdinnän täkäläinen versio, torikokous.

Nyt Espanjan 15M-liike ja Yhdysvaltojen Occupy-liikkeet ovat kutsuneet koolle seuraavan kansainvälisen toimintapäivän 12. toukokuuta. Maailmanlaajuisen toimintapäivän lisäksi toukokuussa tapahtuu myös paljon muuta, niin kansainvälisesti kuin paikallistasolla: 15.5. on Espanjan 15M-liikkeen vuosipäivä, 16-17.5. järjestetään Tampereen sosiaalifoorumi ja Mahdollisuuksien tori, 17-19.5. ihmiset kautta Euroopan kerääntyvät Frankfurtiin Euroopan keskuspankin eteen vastustamaan Troikan epäonnistunutta talouskriisipolitiikkaa, jne…

Tampereella toukokuun maailmanlaajuiseen liikehdintään osallistutaan leiriytymällä kaupungin sydämeen 12.5. alkaen vähintään viikoksi. Mielenosoitusleirissä on tarkoitus jatkaa lokakuussa aloitettua keskustelua siitä, mikä Tampereella ja maailmassa kaipaa muuttamista ja toimia monin eri tavoin kaivatun muutoksen aikaansaamiseksi. Tule mukaan tekemään muutoksesta yhdessä totta!

Jos et pääse suunnittelukokoukseen, mutta haluat osallistua ja pysyä tiedotettuna, voit liittyä Tampereen torikokouksen sähköpostilistalle osoitteessa:

https://lists.ourproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/torikokous-tre-suunnittelu

…tai seurata tiedotusta Tampereen torikokouksen facebook-sivuilla:

http://www.facebook.com/groups/217544581644913/

Mainokset

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: