Torilla tavataan tänään ympäri maailman

Kansainvälinen toimintapäivä 12M on täällä! May12.net pukee sanoiksi mistä on kyse:

Viime lokakuun 15. päivä marssimme kaduille yli tuhannessa kaupungissa 82 maassa. Otimme kadut haltuumme, organisoiduimme ja otimme ensimmäiset askeleet polulla maailmanlaajuiseen muutokseen. Siitä on nyt kulunut yli puoli vuotta, eikä ääntämme ole vieläkään hiljennetty – jatkamme äänemme korottamista tehdäksemme selväksi poliitikoille ja pankkiireille, etteivät he edusta meitä. Että olemme koordinoituja, että meillä on yhteisiä ajatuksia ja että vaadimme kaikki maailmaa, jossa 99%:n hyvinvointi asetetaan etusijalle.

Hallitustemme legitimiteetti tulee ainoastaan siitä, että ne palvelevat suurten kansanosien etuja eivätkä pienen etuoikeutetun vähemmistön. Me olemme yhdistyneitä, me olemme kaikkialla, me olemme siellä, missä vähiten meitä odotatte.

Me vaadimme järkkymättömästi, väkivallattomin tavoin, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, vaurauden uudelleenjakoa ja eettistä yhteiskuntaa samalla, kun tuomitsemme köyhyyden, epätasa-arvon, luonnon tuhoamisen ja korruption työkaluina, joita vallanpitäjät käyttävät alistaakseen yhteiskuntiamme.

Emme tule lopettamaan ennen kuin saavutamme tavoitteemme. 99% kansasta tulee valtaamaan kadut uudelleen ja uudelleen kunnes me, kaikki yhdessä, saamme itse päättää millaisessa maailmassa haluamme elää. Haluamme maailmanlaajuisen muutoksen.

Muutetaan kadut maailman suurimmaksi kovaääniseksi toukokuun 12. päivä. Koska olemme 99%, emme suostu olemaan hyödykkeitä poliitikkojen ja pankkiirien käsissä.

Suomen yhdeksän torikokousta ovat maailman pohjoisimpia. Squaresdatabase.orgin ylläpitämä kartta maailman torikokouksista ja 12M-tapahtumista on nähtävissä osoitteessa http://map.squaresdatabase.org/.

Maailman pohjoisimman torikokouksen tittelin kartalla saa tänään klo 14 Kauppatorilla starttaava Occupy Oulu.

Kukaan ei voita, ellemme me kaikki voita!

Mainokset

Avainsanat: , , , , , , ,

About S. P. Kähmi

Minäpä se jakelen ne kirjeet ja muut.

One response to “Torilla tavataan tänään ympäri maailman”

  1. Merja Kärnä-Moilanen says :

    Ihminen on osa luontoa ja tätä lajiketta täytyy suojella! Alkoholit pois kaupan hyllyiltä-Alkoon.!!! Kaupan hyllyillä tilan vievät sadat siideri-purkit kauniine kuvineen,jotka houkuttavat jo pikku-lapsia katselemaan tulevaa kansan-juomaa! Nuoret ostavat tai ostattavat tätä herkku-myrkky-juomaa jo alaikäisinä.Jos juomat olisivat Alkossa olisi juomat vaikeammin saatavissa.Perjantai-tapa nuorilla ottaa sidukkaa ja kaljaa. Valtion on huomattava mikä ajaa ihmiset masentuneisuuteen,rikollisuuteen ja aikaisin eläköitymiseen,jonka taas valtio joutuu ennenaik.eläkkein maksamaan.Oravan pyörä jonka pyörittäminen tulee Suomen ja monen muun valtion omalle tunnolle kalliiksi!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: