Tapahtumat

Tapahtuma-sivu on tällä hetkellä tauolla päivittäjien puutteen vuoksi. Ajankohtaiset tapahtumat näet suoraan etusivulta, tai näistä linkeistä: Helsinki, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lahti, Oulu, Porvoo, Tampere, Tikkurila, Turku

Mainokset

28 responses to “Tapahtumat”

 1. Henri Lentonen says :

  Mää keksin hyvän iskulauseen vallankumoukselle: KORRUPTION ON KUOLTAVA!

  • Asko says :

   Valuutta Demokraattisen elimen käsiin! Nythän valuutan laskee yksityinen korruptokraattinen elin liikkeelle VELKANA!

   Kaikki raha on siis velkaa. MUTTA… KORKOON tarvittavia rahoja ei olla KOSKAAN laskettu liikkeelle.

   Siksi tämä on pyramidihuijaus. Velkapohjan on laajennuttava koko ajan, jotta koko ajan pullataikinan tavoin kasvavat KOROT (pankkiirien satumaiset voitot tyhjästä) voidaan maksaa näille huijareille.

   Ikuisen kasvun uskonto on siis vain parin globalistisuvun aivopesua, jotta heidän pyramidinsa ei sortuisi omaan mahdottomuuteensa. Bail-outit ovat myös välineitä joita pankkiirit käyttävät jotta satumaiset korkotulot jatkuisivat mahdollisimman pitkään.

   Kreikan sadan miljardin lainan vuosikorot ovat jo 25 MILJARDIA. Puhtaana tulona bankstereille! Tuossa käppyrää Kreikan lainojen suuntaviivoista:

   http://www.samassaveneessa.info

   Asiaan liittyy myös vallan ja reaaliomaisuuden valtavaa siirtoa näille rikastujille.

   Pohjois-Dakotan osavaltiolla on oma hallituksen keskuspankki. Sekä pankki että osavaltio ovat VELATTOMIA. Näin käy kun rahan liikkeellelasku annetaan kansan puolella olevalle elimelle.

   http://www.nationofchange.org/north-dakotas-economic-miracle-its-not-oil-1314890992

   Valuutta ei enää ole keinottelijoiden TAHALLAAN luomien ylä- ja alamäkien kourissa, kurjistamassa kansalaisten, julkisen sektorin ja yritysten olemassaoloa RIISTON MERKEISSÄ, kuten KOKO EU:järjestelmä ja maailman rahasysteemi on.

 2. Paivi Ruippo says :

  Saisiko tämän 14.9. tapahtuman myös Facebookiin omana sivunaan?

 3. Pekka Lundgren says :

  Turussakin alettiin eilen valmistautumaan tori tapaamiseen 15.10 ja kaavaillaan ,että ollaan siällä 17.10 asti. Seuraava kokoontuminen on 26.9 klo 17.00 Panimoravintola Koulun Historian luokassa.Tulkaa ja tuokaa idearikkaat ystävänne mukananne! Tyytymättömyys on sietämätön olotila!!! Muutetaan se Joukko voimalla!TERVETULOA !

 4. Kirsti Era says :

  Joensuun suunnittelukokous tiistaina 27.9. klo 18 ravintola Jokelassa (tilaaminen vapaaehtoista!)

 5. morosopher says :

  skp:n sivuilta:

  Jos olet tyytymätön nykyseen demokratiaan ja katsot tarpeelliseksi, myös Lahdessa
  järjestämme kansainväliseen toimintapäivään liittyvän tapahtuman.
  Tule keskustelemaan ja suunnitelemaan
  Teatteri Vanhaan Jukoon. Torilla Tavataan 15.10. Tervetuloa !

  su 25,9 klo 15.00
  Teatteri Vanha Juko

 6. morosopher says :

  Keräävät listaa kaikista maailman tapahtumista 15. lokakuuta fb yms. sivuineen tänne:

  http://15october.net/where/

  Käykäähän lisäämässä omanne järjestäjät.

  • Riitta Suokas says :

   Tampere
   Tavataan torilla 15.10 -suunnittelupalaveri ti 4.10. klo 17 Kutomasäätiön kerhohuoneessa, Näsilinnankatu 22 A 2. krs. Tervetuloa!
   Keskustorilla tapahtuu 15.10.

  • Heikki says :

   Olis mukava, jos kaikille paikkakunnille luotais vaikka FB-eventti. Niitä voi linkkailla tuonne kansainväliselle sivulle ja toisaalta eventtiä voi käyttää myös suunnitteluun ja infon jakamiseen.

 7. morosopher says :

  Nyt tuonne kansainväliselle sivulle on ilmestynyt kartta, johon tapahtumia voi lisätä:

  http://map.15october.net/

 8. Katriina Oinas says :

  Tavataan torilla 15.10. Oulun tapahtuman suunnittelupalaveri perjantaina 7.10. klo 19 SKP:n Oulun toimistolla, Kajaaninkatu 25 B (käynti sisäpihalta). Palaveri on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Kahvia ja pullaa. Tervetuloa ! Yhteystiedot: Matti Aalto p. 040 8334038, Katriina Oinas p. 045 2351770

 9. Katriina Oinas says :

  Oulun tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=254589427911901

 10. Heikki says :

  Eventit lisätty, samoin Oulun tiedot!

 11. Katriina Oinas says :

  Tyytymättömien kansankokous Oulun Kauppatorilla 15.10. klo 12 alkaen. (Ei siis klo 11). Kokoonnumme osoittamaan mieltämme rauhanomaisesti yksilöinä. Paikalle tuodaan teltta ja sana on vapaa. Tiedonjako, performanssit ja yksilölliset mielenilmaukset ovat toivottavia. Nyt on mahdollisuus puhua suumme puhtaaksi. Yhdessä.

  Torilla voi myös osallistua mielipidetiedusteluun Suomen osallistumisesta velkakriisin rahoitukseen.

  Kylttitalkoot tiistaina 11.10. klo 18 osoitteessa Kajaaninkatu 25 B. Samasta paikasta voi hakea myös valmiita julisteita ja flaikkuja levitettäväksi !

 12. morosopher says :

  Lokakuun 15. toimintapäivän jatkot ke 2.11.2011 klo 18 Bar Vakiopaineessa, Kauppakatu 6, Jyväskylä. Keskustelua mm. valtioneuvoston esityksistä perustuslain muuttamiseksi.

  Lisätietoja Satu Simonen
  satu.k.simonen[a]elisanet.fi

 13. alex says :

  Sinä et vallannut Vanhaa.

  Vaikka näit Arhimäen Smash Asem:issa, vanhempasi olivat taistolaisia, isoisäsi ”kivääri ruostui rintamalla” tai isoisoäitisi/isäsi oli punikki; et tiedä enempää politiikasta kuin me muut.

  On kehittynyt hiljaisuudella vartioitu aktivisti monarkia. Paikan hovista saa hakeutumalla oikeisiin tapahtumiin ja neuvottelu valttina toimii suvun perinteikäs taisto isoja herroja vastaan. Nämä luovat konsensukselle siitä miten aktivistien kuuluisi käyttäytyä suomalaisessa demokratiassa 2011 ja mahdollistaa sen, että vasemmisto istuu oikeistolaisessa hallituksessa. Toimimme järjestäytyneissä kuppikunnissa niin kunnallispolitiikassa kuin kapinayrityksissämme, jonka seurauksesta emme saa aikaa vahvoja kansanliikkeitä. Mitä voimme oppia Amerikoista ja Espanjasta tai oikeammin kaikkien maailmojen toreilta?

  1. Poliittinen liikehdintä on epäpolitisoitava, jotta se saavuttaa kirjavamman yleisön.

  Occupy Wall Street ja M15 kutsuu ihmisiä osallistumaan – Määrittelemättä mihin osallistuminen johtaa tai kuinka se sovitetaan olemassa olevaan hallintoon. AdBusters organisaation Occupy Wall Steerin kokoon kutsumiseksi toimittama juliste, esittää kysymyksen ”Mitä sinä vaadit?” eikä väitettä ”Demokratia palaa torille…” kuten Voima kustannuksen Fifi-verkkolehden nostatus 15.10 Torikokouksiin. Occupy Wall Street ei edellytä osallistujilta demokratian arvojen noudattamista, osallistuminen on ihannetta tärkeämpi. Osallistuminen on aatteellista toimintaa mutta aatteellisuus ei ole sama kuin ihanteellisuus. Punajuuri ja Kallio Block Partyt ovat todistaneet, että kaupunkilaiset osallistuvat mielellään yhteisöllisiin tapahtumiin. Ehtona tuntuu olevan, ettei osallistumista määritellä poliittisena.

  2. Taistolaisten ja muiden vanhusten on otettava härkää sarvista.

  Vanhankaartin poliittiset etutaistelijat ovat nukahtaneet rattiin ja ryyppäävät Kujakollissa sekä Juttutuvassa. Aktivismin kannukset, jotka lunastettiin valtaamalla Vanha ja roikkumalla Lepakolla eivät saa oikeuttaa tämänhetkistä passiivisuutta. Nyt jos koskaan on lähdettävä kaduille, viimeistään nostalgisista syistä. Vasemmisto on ollut oikeassa kapitalismin ongelmista jo vuodesta 1867 – On syytä ilakoida ja toimeenpanna rakentavat ehdotukset. Myöskään satunnaiset osallistumiset talon valtauksiin ei oikeuta varhaiseläkkeeseen aktivismista. Entiset kiljupunkkarit katsovat Yle Teemalta dokumentteja nuoruudestaan ja nykyiset valtaajat odottavat samaa ohjelmasarjaa Satamasta. Ideat on toimeenpantava, jotta niillä on merkitystä. Kuten teki Slavoj Žižek huutamalla ”Emme ole kommunisteja…” Occupy Wall Streetin puhetilaisuudessa. Hän ei ole luovuttanut vaan työskentelee aktiivisesti luodakseen siltaa historian ja nykyisyyden välille. Hän pyrkii päivittämään solidaarisuuden käsitettä eikä haaveile minkälaista se olisi ollut.

  3. Ei tule tehdä itsestään numeroa.

  Nimettömyys vaikuttaa olevan edellytys nykyaikaisen kansanliikkeen koordinoimiselle. Syynä ei ole pelko hallinnon rankaisusta vaan kokemus siitä, että median on helppo kontrolloida henkilöityneiden kansanliikkeiden viestintää. Syy miksei Occupy Wal Streetistä ole toimitettu uutisia maailman mainostelevisioihin ei ole se, etteikö mediaa kiinnostaisi. Seuraus on kansanliikkeen stradegisesta pyrkimyksestä. Sillä media ei osaa tulkita tapahtumaa ilman tapahtuman puolesta puhuvaa henkilöä, tapahtumia ei kyetä mitätöimään uutiseksi. Tämä on edellytys toiminnan jatkumiselle sillä ulkopuolelta kehystetyn ympäripyöristelyn sijaan ryhmät voivat rauhassa määrittää itse omaa toimintaansa. Kansanliike ei ole formaatti. Sitä ei tulla televisioimaan.

  Näistä väitteistä seuraa suomalaiselle aktivismi kentälle uusia toimintamalleja: Nimeämättömyys ja määräämättömyys.

  Lähteestä riippuen Wall Streetin sekä Espanjan kadunvaltausten hallinnoinnin takana ei ole yksittäisiä organisaattoreita. Käytännässä järjestelyitä kuten ruokailua hallinnoi joku tyyppi, mutta nämä henkilöt eivät tee itsestään numeroa. He ovat media marttyyreja ja uhraavat paikkansa parrasvaloissa aatteelle. Sano EI medialle! Ole media! Mitä pidempään kansanliike kykenee toimimaan julistamatta organisaatioon kuuluvia auktoriteetteja sitä parempi. Määräämättömyyden seurauksesta hiljaisempien kansalaisten ääni tulee paremmin kuulluksi ja juuri näiden hiljaisten tuen sosiaalinen uudistus vaatii. Tämä koskee myös viestintää työryhmissä, jotka koordinoivat järjestelyitä. Taidokkaimpien agikaattoreiden on pidettävä suunsa supussa niin pitkään, että saadaan yhteen kriittinen massa. Occupy Finlandista ei siis tule luoda mielenosoitusta vaan pedagoginen oppimisympäristö, jossa ratkaisuja hallinnollisiin ongelmiin etsitään ja kokeillaan yhdessä. Kun yhteisö on tunnistettu ja nimetty voidaan sopia, onko kyse demokratiasta vai mistä.

 14. Kevin Gibbs says :

  Mitäs tapahtu joka Tiistaina tapahtuvalle Tikkurilan Torikokoukselle?

 15. Katriina Oinas says :

  Oulussa 12M ensimmäinen suunnittelukokous !
  Tiistaina 24.4.klo 18.30 Kulttuuritalo Valveen kahvilassa. Oulun tyytymättömien demokratialiike siirtyy talviajasta innostavaan toimintaan.

  Yhteyttä voi ottaa: katriina.oinas@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: