Työryhmät

Raha ja taloustyöryhmä

Osoite: https://n-1.cc/pg/groups/968017/raha-ja-taloustyryhm/

Yhteyshenkilöt:

Helsinki: Iivarinen Ville Puh. 0505205751

Helsingin Osuuskuntaryhmä

Helsingin Osuuskuntaryhmä perustaa Pääkaupunkiseudulle kuluttajaosuuskunnan, joka myy luomua sekä eettisesti tuotettua ruokaa kuluttajille kauppa-autosta.

(Facebook): Helsingin Osuuskuntaryhmä

Yhteyshenkilöt:

Petri Flander Puh. 0505202383

Earth Ship -rakennusosuuskuntaryhmä

Rakennetaan taloja tyyliin http://www.earthship.com ja hyödynnetään ekologisia ratkaisuja sekä kierrätysmateriaaleja. Kaikki talot tulee oleen täysin energia- ruoka-  ja vesiomavaraisia. Koska materiaalit on pääasiassa kierrätettyjä, ja työt tehdään vapaaehtoisvoimin, kustannukset saadaan alas. Eli kaikki kotia suunnittelevat ja vuokralla asuvat mukaan!

Yhteyshenkilöt:

Tuomas Santakallio tuomas.santakallio@gmail.com 0467232896

Tapahtumaryhmä

Järjestetään tapahtumia ja flashmobeja mahdollisimman paljon huomiota keräävissä paikoissa. Asialistalla flashmobit, Occupy Mbar -ilmaiskonsertti, Occupy CD -levy, ym. ym.

(Facebook-tapahtuma): Occupy Mbar -kulttuuritapahtuma

Yhteyshenkilöt: Lassi Nokelainen http://facebook.com/samis88

Meditaatio-keskusteluryhmä

Osoite: https://n-1.cc/pg/groups/978532/meditaatiokeskusteluryhm/

Yhteyshenkilöt:

Helsinki: Ale Puh.050 556 9879

Osuuskuntamediatyöryhmä

Osoite: https://n-1.cc/pg/groups/968032/osuuskuntamediatyryhm/

Yhteyshenkilöt:

Helsinki: Mikael Kallavuo Puh. 0505441695

505202383

http://www.facebook.com/groups/293222954060995/

http://www.facebook.com/groups/293222954060995/

Mainokset

One response to “Työryhmät”

 1. Anne Metsälä says :

  Täytyy tuntea historiaa vähintään riittävästi meidän ajanlaskumme alusta lähtien päätyen nykyisyyteen tässä ajassa eläen voidakseen ymmärtää ja suunnitella myös tulevaa terveen järjen pohjalta. Meidän ajanlaskumme alussa eri uskonnolliset yhteisöt liittyivät yhteen muodostaen ”ME-perheen” tavoitteena yksi, yhteisvastuullinen, anarkinen maapallo vailla mitään rajoja. Nykyiset uskonnot ovat maailman suurin huijaus Jeesus-oppilaisten ollessa etunenässä. Todellisuudessa ei ole uudestisyntymisiä. Jokaisella on vain ja ainoataan yksi elämä erilaisista elämänvaiheista jatkumon muodostaen ja yksi henkilöllisyys, muun ollessa rikollista toimintaa. ”ME-perheelle” koti ja ydinperhe sekä ihmissuhteet eivät merkitse mitään. Ollaan olevinaan kaikkien kaveria yhdessä suuressa perheessä ilman vanhempia kaikkien lasten ollessa kaikkien lapsia. He pitävät itseään eliittikansana ollen kaiken muun yläpuolella. Todellisuudessa on ovat täysin välinpitämättömiä ja mikään ei tunnu missään eli pystyyn kuolleita eläviä kuolleita.

  Ihmiset ovat kautta historiansa liikkuneet ja niin anarkia lähti leviämään ollen nykyisessä muodossaan syövyttänyt ihmisten mielet välinpitämättömyydestä kasvavaan vihaan kaikkia ja kaikkea kohtaan. ”Myyrien” kautta anarkistit valtasivat yritykset, uskonnolliset yhteisöt, valtiot ja muut toimijat erityisesti 2. maailmansodan jälkeen. Maailman sodat ovat käyty heidän johdostaan. Heille mikään ei riitä omissa valtapyrkimyksissään, eikä mikään ole pyhää. Raha, kaikenlainen rikollinen toiminta, yltiöpäinen juhlinta ja sivistymättömät elämäntavat pitäen sisällään siveettömän käytöksen on heidän tapansa elää vailla kykyä erottaa oikea ja väärä tapa toimia ja elää.

  ”ME-perhe” kotikasvattaa lapsensa henkiseen, keholliseen ja ruumiilliseen väkivaltaan. Insesti ja pedofiilia sekä muut seksuaaliset erikoisuudet rehottavat. Varkaudet on osa elämää. Orjuuteen alistuneista lapsistaan he käyttävät muotoa ”Rakkaalla lapsella on monta nimeä” käyttäen täysin väärin sanaa Rakkaus. En käy tässä läpi kaikkia heidän kasvatusmetodejaan. Hiljaisuus vaaditaan uhkailuin, pelotteluin, kiristyksin, silpomisten, järjestettyjen tapaturmien ja lavastettujen itsemurhien kautta. Lapset ja nuoret opettavat toisia lapsia ja nuoria pahuuteen ja rikollisen mielen valintaan. Eristämistä käytetään yhtenä henkisen väkivallan muotona.

  ”Myyrien” kautta Suomessa vuoden 1968 vasemmiston vallankaappauksen jälkeen yliopistoissa alkoi tavoitteellinen aivopesu päiväkoti- ja koulutusjärjestelmän kautta tappaen lapset ja nuoret henkisesti vieden heiltä heidän oikeutensa riippumatta kotikasvatuksesta ja vanhemmista. He opettavat lapset ja nuoret olemaan kopioita ja rakennettuja hahmoja lunttausten, valmiiksi annettujen koevastausten ja referointien kautta. Sosiaalihuolto varastaa lapsia normaaleilta vanhemmiltaan tarjoten rahaa ja huvituksia lapsille ja nuorille sekä ottaen heidät väärin perustein pois. He joukkotuhoavat ihmisiä keinoja kaihtamatta käyttäen nykyisin myös niin sanottua lääketiedettä hyväkseen tehden ihmisistä koekappaleita ja varaosia. He tekevät ihmisistä energian lähteitä.

  Ihmiset syntyvät kahdenlaisina riippumatta perheidensa varallisuudesta ja asemasta. Ihmiset ovat normaaleita sen todellisessa laajassa skaalassa tai totaalisen pahoja. Normaaleista ihmisistä liian moni valitsee oman ahneutensa ainoaksi arvokseen rikollisen mielen valinnan kautta jossakin elämänsä vaiheessa. Normaaleista ihmisistä liian moni taipuu ja katkeaa jatkuvan painostuksen alla valiten rikollisen mielen alistuen orjuuteen. Valinta on aina jokaisen ihmisen oma ja näitä valintoja tehdään läpi elämän. Voit siis valita normaalin elämän lavean tien kulkea poikettuasi pahuuden kapealle kujalle! Jatkuva poukkoilu ei ole mahdollista.

  ”ME-perheellä” on nykyisinkin käytössä roomalainen oikeus huolimatta lainsäädännöstä kussakin valtiossa, liittovaltiossa tai itsenäisissä valtioissa. Roomalainen oikeus on suosikkijärjestelmä, jossa ei ole oikeutta, perustuen alistamiseen ja orjuuteen. Ihmisiä palkitaan pahoista teoista ja hiljaisuuden ylläpitämisestä sekä rangaistaan tottelemattomuudesta. Täytyy totella määräyksiä tahdottomina ihmisinä. He käyttävät ihmisistä muun muassa sanoja eläimet, oliot, abstraktit ja hahmot. Ihmisiltä on kielletty heidän ihmis- ja perusoikeutensa kuten omien aivojen käyttö ajatteluun.

  Ei kunnioitusta elämää, ei kunnioitusta kuolemaa kohtaan. Elämä on pyhä, jonka osa kuolema on. Väkivalta henkisesti, kehollisesti ja ruumiillisesti ei ole milloinkaan hyväksyttävää. Ei pidä kuitenkaan kääntää toista poskea vaan puolustautua asiallisesti. Tämä on todellisessa oikeus- ja hyvinvointivaltiossa mahdollista, jossa rikoksista rangaistaan oikeudenmukaisesti.

  Kateus-kosto-kärsimys -kierteet on saatava nyt poikki. Tehdään se yhdessä! Totuuden kautta tapahtuu oikeus, jotta ihmiset voivat saavuttaa vapauden. Demokratia on vapaus, jossa kenenkään oikeus ei mene toisten oikeuksien yli pohjautuen oikeudenmukaiseen lainsäädäntöön pätevien ihmisten laatimana, valvomana ja toimeenpanovaltaa käyttämällä. Olemme erilaisia Luojan eli Luonnon luomina ihmisinä ollessamme erilaisia niin sisäisiltä kuin ulkoisilta ominaisuuksiltamme ollen samalla tasa-arvoisia ihmisinä. Jokaisella on oikeus vaurastua ja rikastua omilla kyvyillään oikeudenmukaisen lainsäädännön asettamissa rajoissa. Toimiva yhteiskunta tarvitsee erilaisia ihmisiä ja erilaisia toimijoita. Välittämisen kautta ihmiset oppivat ymmärtämään kukin omien kykyjensä mukaan erilaisia asioita kuten maailmankaikkeutta tai sen osia, suvaitsevaisuutta ja yhteistyökykyä. Välittäminen lähtee aina ensin itsestä. Tarvitaan päteviä johtajia, jotka mahdollistavat tämän kaiken yhdessä kaikkien ihmisten kanssa. Tarvitaan opetusta ja opastusta. Ei ole olemassa valtioita ja muita toimijoita ilman ihmisiä. Kukaan ihminen ei ole Jumala ja muiden yläpuolella.

  Tällä hetkellä maailmaa hallitsee Pääpiru ollen totaalisen paha ihminen rahan ollessa ainoa arvo tavoitellun 3. valtakunnan ollessa nimeltään YK eli Yhdistyneet Kansakunnat aivan nimensä mukaisesti. ISS valvoo jokaista ihmistä ja muuta toimintaa sekä IMF rahoittaa. EU-liittovaltio on vain yksi liittovaltio maailman muiden liittovaltioiden joukossa YKn alaisuudessa.

  EU-raha on likaista rahaa tavoitellun maailmanlaajuisen kansalaisvaltion synnyttämiseksi. Ihmisillä ei todellisuudessa ole älyllistä työtä asiallisia palkkoja vastaan ollen pelkkiä orjia erilaisissa kansalaisjärjestöissä kuten tämäkin liike ilmeisesti on. Ei kukaan normaali, terveellä järjellä varustettu ihminen tee vapaaehtoistyötä vapaaehtoisesti palkatta. Työllä on tarkoitus elättää itsensä ja ydinperheensä mahdollistaen myös vaurastumisen ja harrastukset ovat vapaa-aikaan kuuluvia vapaavalintaisia toimintoja. Veroja maksetaan ihmisten ihmis- ja perusoikeuksien toteutumisesta huolehtivan organisaation ylläpitämiseksi pätevien ihmisten toimesta. Politiikot ja muut näennäiset johtajat elävät orjien verovaroin ja ottaen lainoja näennäisten valtioiden nimiin syöttäen nollia informaatioteknologioiden eri järjestelmiin jatkuvan talouskasvun nimissä. Heidän ainoa tavoite on nyt pahuuden muodon muutos jatkaen elämistä fiktiomaailmoissa orjuuden jatkuessa. Tämä on heidän mielestään demokratiaa eli varasta, murhaa ja tuhoa niin paljon kuin tahdot ilman rajoja. Väärin meni, tämä on totaalitaaristen tyrannien valtakunta. —Ei kiitos tälle yhteiskunnalle.—

  Pahat ihmiset käännyttävät ihmisiä pahuuteen voidakseen tuntea valtaa ja ristiriitaisesti olevansa vähemmän pahoja toistenkin ihmisten ollessa pahoja hyvyyttä etsiessään, koska eivät kestä itseään. Tyhmä ihminen on ainoastaan totaalisen pahuuden ja rikollisen mielen valinnut henkilö. Älykkyyttä olemme Luojan eli Luonnon antamana saaneet erilaisia määriä, joten käyttäkäämme sitä aina viisaasti. Jokainen ihminen on merkityksellinen. Jokaisen ihmisen puheet ja teot vaikuttavat lähiympäristöön laajentuen siitä eteenpäin aina maailmankaikkeuteen saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: