Kansalaistorista Ihmisten tori!

Olemme perustaneet leirin Musiikkitalon ja Sanomatalon välissä olevalle Kansalaistorille muuttaaksemme Kansalaistorin Ihmisten toriksi. Tämä on avoin tila keskusteluille ja kokoontumisille. Leiri on jatkoa Narinkkatorilla pidetylle torikokoukselle, ja nyt tavoitteena on luoda pysyvämmät puitteet keskustelun jatkamiseksi.

Joka päivä klo 18 on yleiskokous, johon kuka tahansa saa osallistua. Tulkaa paikalle keskustelemaan ja luomaan tilalle sisältö! Myös kaikki tuki leirille on tervetullutta.

Olemme ottaneet innoitusta maailmalla tapahtuvista massiivisista torikokouksista. Toimintamme perustuu kansainväliseen solidaarisuuteen ja sosiaalisen median vahvaan hyödyntämiseen. Media kyselee meiltä jatkuvasti, mikä on tavoitteemme, ja mitä mieltä olemme asioista. Vastaus on, että siitä keskustellaan kokouksissa. Se tarkoittaa, että sinä voit osallistua ja vaikuttaa päätöksiin. Lisäksi leiriin saa tulla koska tahansa juttelemaan, auttamaan, leiriytymään, fiilistelemään, mitä vaan! Tervetuloa!

Huomautus toimittajille: Tervetuloa Ihmisten torille tekemään reportaaseja ja ottamaan selvää, mistä on kyse.

Olemme päättäneet, että sunnuntaisin on aina suurempi yleiskokous, jossa keskustellaan asioista vapaammin. Jokapäiväisen yleiskokouksen jälkeen on myös avoin mikrofoni, jossa jokainen pääsee sanomaan sanottavansa. Koska kokous alkaa kuudelta, kannattanee tulla noin kahdeksan aikoihin paikalle, mikäli haluaa osallistua vapaaseen osuuteen.

P.S. Oikein hyvää huomenta myös sinne Helsingin Sanomien toimitukseen! Jokos olette katsoneet ulos ikkunasta?

Lue myös: Helsingin leiri -blogin postaus aiheesta

Tässä vielä kartta Hesarin toimittajia varten, jos ei muuten löydy!

 

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,

4 responses to “Kansalaistorista Ihmisten tori!”

  1. Krister Koski says :

    Taitaa Helsingin Sanomilla olla taas hevosten silmälaput silmillä.

  2. Paivi says :

    Hieno homma! 🙂

Jätä kommentti